Een onvergetelijke geile nacht

geile one night stand

Een onvergetelijke geile nacht

Afgelopen week kwam ik een jongen tegen in de discotheek en na de 1e blik wist ik gelijk met wie ik de avond moest doorbrengen. Een lange sportief afgetrainde jongen met bruin krullend haar. Hij droeg een bril en had een superman T-shirt aan. Na een hele gezellige en leuke avond in de discotheek zijn we erna gaan wandelen richting mijn huis. Onderweg hebben we nog van alles met elkaar besproken en we hadden direct een klik. Nadat we bij mijn huis aangekomen waren keek ik hem heel verliefd aan en vroeg ik of hij mee wilde naar binnen komen. Eenmaal binnen hebben we geen tijd verspild en zijn we direct mijn bed ingerold waarna hij mij meteen begon te zoenen en met zijn handen over heel mijn lichaam wreef. Er ging een enorme tinteling door mijn lichaam heen die ik al een tijd niet meer heb gevoeld. Langzaam maar zeker trok hij ook mijn kleding uit. Een voor een, hij begint met mijn sokken. We hebben al die tijd overigens niks tegen elkaar gezegd alles ging zo natuurlijk. Nadat we beide naakt waren ging hij heel voorzichtig met zijn hoofd zakkend naar mijn vagina. Toen hij eenmaal begon met likken kreunde ik zo hard dat ik bang was dat de buren het zouden horen. Nadat hij mij heel erg heeft verwend ben ik gaan beginnen met hem te pijpen. Zijn penis was zo mooi en lekker kaal. Heel lang en dun. Na hem een paar minuten lekker te hebben verwend met een pijpbeurt begon het grote werk. Hij liet mij op mijn rug op bed liggen en kwam boven op mij. We waren op dat moment zo geil en toen hij eenmaal erin was kon ik niet stoppen met kreunen. Hij gleed heel langzaam op en neer in mijn poesje en was zelf heel erg aan het genieten merkte ik. Tijdens de vrijpartij vroeg hij heel zachtjes in mijn hoor of ik het lekker vond. Ik zei natuurlijk ja en op het moment dat ik het zei gebeurde het: ik kwam klaar. Ik pakte de rand van het bed zo hard vast en schreeuwde het bijna uit. Een heerlijk gevoel. Ik kon aan de ogen van hem zien dat hij blij was dat ik zo lekker was klaargekomen. Nu was het zijn beurt om klaar te komen. Heel langzaam voerde hij het tempo op tot hij eindelijk op zijn piek was gekomen. De laatste secondes begon hij te grommen als een beer en het zweet op zijn voorhoofd druppelde 1 voor 1 op mijn lichaam. Toen was ook daar het moment dat hij klaarkwam. We gebruikte een condoom maar net voordat hij kwam trok hij snel zijn condoom eraf en spuitte hij alles op mijn lichaam. Hij viel buitenadem naast mij op het bed neer en we keken elkaar aan en moesten glimlachen. Daar lagen we dan. Buitenadem en bezweet naast elkaar na een onvergetelijke avond. Wat een heerlijke nacht was dit zeg!

Zal dit verhaal nog een geil vervolg krijgen? Wie weet, houd de website in de gaten!